Kuřecí tandoori - Pikantní indické kuřecí připravené na grilu

grilled-tandoori-chicken-3

Kuře Tandoori jsou tradiční indické pokrmy plné odvážných a pikantních chutí! Stačí jen 30 minut marinovat a pár minut na grilu a máte hotový chutný pokrm!

Na přípravu potřebujeme:

4 vykostěné kuřecí prsa bez kůže

Na marinádu:

½ šálku čistého jogurtu

1 lžíce citronové šťávy

1 lžíce prášku cibule

1 lžíce mletého česneku

1 lžíce garam masala

1 lžíce lilku koriandru

1 lžíce papriky

1 kávová lžička koriandru

1 čajová lžička kmínu

½ čajové lžičky zázvoru

¼ čajové lžičky kajenského pepře

Způsob přípravy: 

  • Spojte všechny ingredience do marinády.
  • Umístěte marinádu do velkého uzávěru na zip a přidejte kuřecí prsa. Nechte marinovat nejméně 30 minut nebo přes noc.
  • Vyjměte kuře z pytlů a marinádu vyhoďte.
  • Umístite kuře na grilu při středním ohni 5-6 minut na každé straně nebo do vaření.

Servírovací tip: Servírujte s vařenou rýži nebo indickým chlebem (naan) a omáčkou mango chutney

Recipe by Chopsticks.cz. Picture: lecremedelacrumb.com

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení