Vše na sushi
Nejprodávanější

Sójová omáčka Tamari od japonského výrobce Kikkoman je klasická, přirozeně vařená sójová omáčka. Vaří se podle tradičního receptu ze čtyř čistých ingrediencí: vody, sóje, soli a...

Nishiki je rýže prvotřídní kvality, má střednězrnné kulaté zrno, výbornou chuť a lepkavou konzistenci, je vynikající na přípravu sushi.

Přirozeně fermentovaná sójová omáčka bez konzervantů nebo zvýrazňovačů chuti. Obsahuje velké množství antioxidantů.

Vysoce kvalitní kulatozrnná rýže, kterou využijete na přípravu sushi, ale také jako lahodnou rýži přílohovou. Zrno je kulaté, lesklé a přirozeně lepivé. Je pěstována v Itálii...

Haruka je prémiová rýže, pěstovaná v Itálii. Je krátkozrnná, kulatá, lepkavé konzistence a je tedy vhodná pro přípravu sushi.

Haruka je prémiová rýže, pěstovaná v Itálii. Je krátkozrnná, kulatá, lepkavé konzistence a je tedy vhodná pro přípravu sushi.

Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi,...

Koikuchi je základní sójová omáčka, která pochází z východní části Japonska. Je vyrobená použitím méně soli a odtučněných sójových bobů, což je velice zdravé, přitom dodá...

Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi, yakiniku...

Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.

Tato prémiová japonská krátkozrnná rýže vypěstovaná v prefektuře Akita má kyprý, lepkavý tvar, texturu a přirozenou sladkost, která si po uvaření zachová, takže je ideální pro...

Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.