Omáčky
Nejprodávanější

Pokud chcete něco rýchle ugrilovat, stačí mít po ruce právě tuto marinádu od Kikkomanu, do které můžete naložit maso, zeleninu nebo i rybu. Už jste vyzkoušeli...

Yakitori omáčku se v Japonsku nejčastěji používá k přípravě špízů Yakitori, tedy kuřecího masa napíchnutého na špejli a během grilování potíraného právě yakitori omáčkou....

Pokud chcete něco rýchle ugrilovat, stačí mít po ruce právě tuto marinádu od Kikkomanu, do které můžete naložit maso, zeleninu nebo i rybu. Už jste vyzkoušeli...

Sójová omáčka Tamari od japonského výrobce Kikkoman je klasická, přirozeně vařená sójová omáčka. Vaří se podle tradičního receptu ze čtyř čistých ingrediencí: vody, sóje, soli a...

Přirozeně fermentovaná sójová omáčka bez konzervantů nebo zvýrazňovačů chuti. Obsahuje velké množství antioxidantů.

Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi,...

Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi, yakiniku...

Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.

Omáčka Otafuku Takoyaki má bohatou texturu, tmavou barvu a jemný nádech sladkosti, což se k takoyaki ideálně hodí. Tato verze Takoyaki je typická pro oblast Osaky.