Vifon instantní rýžová nudlová polévka hovězí PHO BO 80g
Související produkty


Minimální trvanlivost: 21.03.2024

Minimální trvanlivost: 24.09.2023

Minimální trvanlivost: 24.09.2023
Detailní popis produktu
Složení:
- nudle: rýže, stabilizátor (E404, E412), cukr, sůl, látky zvýrazňující chuť (glutaman sodný), umělá sladidla (acesulfam, aspartam – obsahuje fenylalanin)
- polévkový základ: voda, sůl, rafinovaný palmový olej, hovězí extrakt v prášku, látky zvýrazňující chuť (glutaman sodný, guanylát sodný, inosinát disodný), cukr, červená šalotka, zázvor, antioxidant (E1422), koření PHO (skořice, hřebíček, anýz), umělá kuřecí příchuť, konzervant (sorban draselný, benzoan sodný), umělé aroma koriandru, pepř, kurkuma, barvivo (karoten), antioxidant (E1422)
- chilli omáčka: voda, chilli, cukr, česnek, sůl, rajčatový protlak, zahušťovadlo (E1422), regulátor kyselosti (E260, E330), konzervant (sorban sodný)
- sušená zelenina: pšeničný lepek, cibule, naťová cibulka, koriandr, nať koriandru
Návod k přípravě: Do 500ml horké vody vložte nudle a veškeré koření. 5 minut vařte, poté důkladně promíchejte a servírujte.
- Energie 289 kcal
- Tuk 3,5g z toho nasycené mastné kyseliny 2,2g
- Sacharidy 58g z toho cukr 4,5g
- Protein 6g
- Sůl 5,8g
- Vláknina 0,8g
Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Země původu: Vietnam.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Instantní nudle |
---|---|
Product name: | Vifon Hoang Gia instant PHO rice noodle with chicken flavour 120g |
Položka byla vyprodána… |

Minimální trvanlivost: 12.10.2023

Minimální trvanlivost: 28.02.2023

Minimální trvanlivost: 15.10.2023

Minimální trvanlivost: 27.07.2023

Minimální trvanlivost: 05.10.2023

Minimální trvanlivost: 15.11.2023

Minimální trvanlivost: 17.10.2023

Minimální trvanlivost: 24.09.2023

Minimální trvanlivost: 15.03.2024

Minimální trvanlivost: 24.09.2023

Minimální trvanlivost: 30.08.2023

Minimální trvanlivost: 15.10.2023
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.