Nissin instantní Damae Ramen polévka hovězí 100g
Související produkty

Minimální trvanlivost: 31.09.2023

Minimální trvanlivost: 31.08.2023

Minimální trvanlivost: 30.08.2023

Minimální trvanlivost: 31.08.2023

Minimální trvanlivost: 30.08.2023

Minimální trvanlivost: 28.02.2023

Minimální trvanlivost: 28.02.2024

Minimální trvanlivost: 26.04.2024

Minimální trvanlivost: 31.09.2023

Minimální trvanlivost: 31.05.2023

Minimální trvanlivost: 30.07.2023

Minimální trvanlivost: 30.04.2023
Detailní popis produktu
První instantní nudle na světě byly vyrobeny v roce 1958 společností Nissin a od té doby jsou nedílnou součástí celosvětové potravinářské kultury. Stačí nudle nalít 500ml vroucí vody a přidat směs koření s olejem. Během 3 minut je připravená nudlová mísa plná chutí Japonska.
Popis produktu: Japonská instantní polévka ramen s hovězí příchutí
Složení:
- Nudle (91%): pšeničná mouka, palmový olej, sůl, činidla pro úpravu mouky: E500, E451, stabilizátor: E501, zahušťovadlo: E412, antioxidant: E306. Obsahuje sóju a laktózu.
- Polévkový prášek (7,3%): sůl, látky zvýrazňující chuť a vůni: E621, E635, prášek ze sójové omáčky (sója, pšenice, sůl, maltodextrin), cukr, dextróza, koření (celer), příchutě (látky zvýrazňující chuť a vůni: E627, E631, pšenice,sója, hovězí extrakt (3% v kořenicím prášku), barviva: E150c, pórek, kvasnicový extrakt, řepkový olej, glukózový sirup, hovězí tuk, plmový olej, regulátor kyselosti: E330, mléčný protein.
- Kořenící olej (1,8%): hovězí tuk, řepkový olej, aroma.
Alergeny: pšenice, sója, celer, mléko. Může obsahovat stopy korýšů, ryb, měkýšů, hořčice a sezamu.
Země původu: Maďarsko
Hmotnost: 100g
Nutriční hodnoty na 100g:
- Energie 365 kJ / Energie 87 kcal
- Tuky 3,7 g z toho nasycené 1,9 g
- Sacharidy 10,8 g z toho cukry 0,5 g
- Proteiny 2,1 g
- Sůl 1,9 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny celé Asie |
---|---|
Product name: | Nissin Demae Ramen Instant Beef Noodles 100g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.