Sójová
Nejprodávanější

Sójová omáčka Tamari od japonského výrobce Kikkoman je klasická, přirozeně vařená sójová omáčka. Vaří se podle tradičního receptu ze čtyř čistých ingrediencí: vody, sóje, soli a...

Přirozeně fermentovaná sójová omáčka bez konzervantů nebo zvýrazňovačů chuti. Obsahuje velké množství antioxidantů.

Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi,...

Koikuchi je základní sójová omáčka, která pochází z východní části Japonska. Je vyrobená použitím méně soli a odtučněných sójových bobů, což je velice zdravé, přitom dodá...

Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi, yakiniku...

Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.

Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.