Miyakoichi Ramen s Tonkatsu omáčkou 3 porce 618 g (3x206g)
Detailní popis produktu
Miyakoichi předvařené Ramen nudle sTonkatsu polévkovým základem 618g pro 3 osoby
Miyakoichi je prvotřídní japonské instantní předvařené nudle Ramen s intenzivním umami, které je hotové za pouhou minutu! Jedná se o jedny z nelepších instantních nudlí které se dají sehnat. Toto balení obsahuje tři porce předvařených ramen nudlí v jednotlivých balíčcích, vakuově uzavřených, aby si zajistily chuť a čerstvost. Udělejte polévku s přiloženými sáčky s Tonkatsu omáčkou, přidejte své oblíbené maso a zeleninu a ramen je jako z restaurace!
Balení obsahuje 3 porce nudlí a 3 porce polévkového základu.
Příprava 1 porce: Přiveďte 400 ml vody k varu. Přidejte nudle z jedného balení a obsah polévky také z jedného balení a vařte asi 1 minutu. Příležitostně dobře promíchejte a dobrou chuť!
Složení: Nudle: (voda, pšeničná mouka, rýžový olej, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, uhličitan sodný; koření).
Polévkový základ: (sójový olej, sójová omáčka (odtučněná sója, pšenice, sůl, sója, alkohol), sůl, extrakt ze zelí, Mirin - sladké koření z fermentované rýže (cukr, voda, lepkavá rýže, alkohol, rýže), cukr, koření (česnek, zázvor, cibule, pepř), zvýraznovač chuti a vůně: disodné ribonukleotidy; alkohol; emulgátor: směsné estery mono- a diacylglycerolu mastných kyselin s kys. octovou a vinnou; zahušťovadlo: Xanthan; barvivo: karamel; antioxidační látky: extrakt s vysokým obsahem tokoferolu; regulátor kyselosti: uhličitan sodný.
Alergeny: pšenice, sója
Země původu: Japonsko
Hmotnost: 618 g
Balení: Sáček
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
- Energie 840 kJ / 200 kcal
- Tuky 8,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
- Sacharidy 26 g z toho cukry 3,1 g
- Bílkoviny 5,4 g
- Sůl 7,8 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny celé Asie |
---|---|
Product name: | Miyakoichi pre-cooked Tonkatsu noodles 3 servings with soup base 618g |
Minimální trvanlivost:: | 23.06.2024 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.