Marukome Gluten Free Miso pasta Original (Ryotei No Aji) 375g
Související produkty

Minimální trvanlivost: 28.02.2023

Minimální trvanlivost: 08.04.2023

Minimální trvanlivost: 13.07.2023

Minimální trvanlivost: 11.07.2022

Minimální trvanlivost: 07.11.2022

Minimální trvanlivost: 09.01.2023

Minimální trvanlivost: 10.12.2022

Minimální trvanlivost: 08.09.2022

Minimální trvanlivost: 11.10.2022

Minimální trvanlivost: 16.11.2022

Originální japonská omáčka Takesan Tsuyu je vývar z mořských řas, dochucený sójovou omáčkou, mirinem a rybím extraktem pro přímé podávání s nudlemi soba.

Marutomo Bonito Dashi polévkový vývar se vyznačuje bohatou aromou vloček bonito a bohatou chutí vloček Soda bonito. Používají se přísady bez alergenů

Minimální trvanlivost: 30.05.2023
Detailní popis produktu
Miso pasta – fermentovaná pasta z rýže a sójových bobů - je tradiční japonské dochucovadlo, které se vyrábí kvašením rýže, ječmenu, sójových bobů a plísně Aspergillus oryzae. Výsledkem je hustá pasta, která se dá použít ke zvýraznění chuti do omáček, pomazánek i na známou japonskou polévku miso.
Miso podporuje látkovou výměnu. Má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Pomáhá při srdečních chorobách. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny ve vyváženém složení. Je nízkotučné a nízkokalorické a má schopnost na sebe vázat radioaktivní látky.
Použití: Miso používejte jako dochucovadlo obilných a brambových kaší, do omáček, pomazánek či dušené zeleniny. Nejznámější je použití k přípravě japonské polévky miso.
Složení: rýže miso (filtrovaná voda, sójové boby, rýže, sůl), filtrovaná voda, alkohol, prášek Bonito, sůl, hydrolyzovaný protein (sójové boby), extrakt z droždí v prášku, extrakt z řasy.
Alergeny: sója, ryby
Hmotnost: 375 g
Země původu: Japonsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny celé Asie |
---|---|
Product name: | Marukome Original Miso paste (Ryotei No Aji) 375g |
Minimální trvanlivost:: | 11.06.2022 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.