Choya Sake rýžové víno 14,5% 750ml
Související produkty



Sada na saké od výrobce MIJ je vyroben ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy. Vyrábějí ji japonští mistři, jejichž tradice...




Minimální trvanlivost: 21.08.2024

Sladké japonské koření na vaření vhodné k ochucení např. sushi rýže nebo ramen nudlí, teriyaki, yakitori, donburi, omáčkám na namáčení nebo salátovým dresinkům...

Sada na saké z kolekce Gunmetal od výrobce MIJ je vyroben ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké kovy....

Ozeki Sake Junmai je lehké suché rýžové víno s ovocným nádechem, které se může pít teplé i studené.

Detailní popis produktu
Rýžové víno Choya sake ocení nejen znalci pravého japonského saké. Výborně uvede do světa saké také nováčky a nezasvěcené. Tento tradiční japonský nápoj chutná v letních měsících nejlépe chlazený (10 °C). Jeho horká varianta (30 °C) vás zase krásně prohřeje v zimě. Přimíchává se do různých koktejlů a používá se i k dochucení omáček nebo do marinád. Představuje nevídané možnosti v celé řadě japonských jídel.
Zajímavost: V Japonsku, kde je saké národní nápoj, je často podáváno ke zvláštním ceremoniálům v malých kameninových, dřevěných nebo porcelánových nádobkách. První historické zmínky o výrobě saké se datují již do 8. století. Výroba byla přejata z Číny a následně uzpůsobená místním podmínkám. Základem při výrobě saké je namletá a napařená rýže. Takto upravenou rýži mikroorganismy rozkládají na cukry, které se kvašením mění na alkohol. Jedná se o nejsilnější nedestilovaný alkoholický nápoj, který může obsahovat až 22% alkoholu.
Balení: 500 ml
Země původu: Japonsko
Obsah alkoholu: 14,5%
Je potřeba ukázat občanský průkaz při vyzvednutí zboží s obsahem alkoholu!!!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sake & Rýžové víno |
---|---|
Product name: | Choya Sake Rice Wine 14,5% 750ml |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.