Shibanuma Tamari Shoyu japonská sójová omáčka Gluten Free 150 ml
Související produkty

Minimální trvanlivost: 10.02.2023

Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.

Minimální trvanlivost: 30.09.2022

Minimální trvanlivost: 12.11.2024

Minimální trvanlivost: 04.10.2024

Minimální trvanlivost: 25.09.2022

Koikuchi je základní sójová omáčka, která pochází z východní části Japonska. Je vyrobená použitím méně soli a odtučněných sójových bobů, což je velice zdravé, přitom dodá...

Minimální trvanlivost: 27.09.2024

Minimální trvanlivost: 24.01.2025

Sójová omáčka Tamari od japonského výrobce Kikkoman je klasická, přirozeně vařená sójová omáčka. Vaří se podle tradičního receptu ze čtyř čistých ingrediencí: vody, sóje, soli a...

Minimální trvanlivost: 27.09.2024

Pokud chcete něco rýchle ugrilovat, stačí mít po ruce právě tuto marinádu od Kikkomanu, do které můžete naložit maso, zeleninu nebo i rybu. Už jste vyzkoušeli...

Kikkoman přírodní sójová omáčka se sníženým obsahem soli

Tamari přírodní sójová omáčka bez lepku
Detailní popis produktu
Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.
Objem: 150 ml
Složení: Voda, sůl, sójové boby, alkohol, konzervant E211.
Alergény: sója
Použití: na přípravu a dochucení jídel
Země původu: Japonsko
Skladování: Skladujte v suchu. Po otevření dobře zavřete a skladujte v chladu.
Nutriční hodnoty / 100 g výrobku:
- Energie 351Kj/83 kcal
- Tuky 0,5 g - z toho nasycené 0,1 g
- Sacharidy 12 g - z toho cukry 0,6 g
- Bílkoviny 38,9 g
- Sodík (sůl) 16,5 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sójová omáčka |
---|---|
Product name: | Shibanuma Tamari Soy Sauce Gluten-Free 150 ml |
Minimální trvanlivost:: | 29.06.2023 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.