Shibanuma Ponzu japonská sójová omáčka s Yuzu 150 ml
Související produkty

Minimální trvanlivost: 10.02.2023

Tamari Shoyu, bezlepková sójová omáčka Tamari má tmavou barvu. Vyrábí se s větším použitím sójových bobů a méně nebo žádné pšenice.

Minimální trvanlivost: 30.09.2022

Minimální trvanlivost: 12.11.2024

Minimální trvanlivost: 04.10.2024

Minimální trvanlivost: 25.09.2022

Koikuchi je základní sójová omáčka, která pochází z východní části Japonska. Je vyrobená použitím méně soli a odtučněných sójových bobů, což je velice zdravé, přitom dodá...

Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi,...

Minimální trvanlivost: 27.09.2024

Minimální trvanlivost: 27.09.2024

Kikkoman přírodní sójová omáčka se sníženým obsahem soli

Tamari přírodní sójová omáčka bez lepku
Detailní popis produktu
Omáčka Ponzu Yuzu je vyrobena z čerstvých citrusů yuzu a má dokonalou rovnováhu chutí - slané, sladké a kyselé. Zvýrazňuje chuť a vůni jídel a skvěle se hodí k sashimi, yakiniku a zelenině. Dá se použít také jako dip omáčka ke steaků, knedlíků, salátů, pokrmům z jednoho hrnce a mnoha dalších pokrmů.
Objem: 150 ml
Složení: sójová omáčka 45,5 % (voda, sůl, sójové boby, pšenice), fruktózovo-glukózový sirup, destilovaný ocet (rýžový destilovaný ocet-glukóza-sůl), ovocná šťáva yuzu 4,4 %, rybí prášek, aroma E621, E635, kvasnicový extrakt, citronová šťáva z koncentrátu citronové šťávy.
Alergény: sója, pšenice
Použití: Na přípravu a dochucení jídel
Země původu: Japonsko
Skladování: Skladujte v suchu. Po otevření dobře zavřete a skladujte v chladu.
Nutriční hodnoty / 100 g výrobku:
- Energie 350 Kj / 82 kcal
- Tuky 0,5 g
- z toho nasycené 0,1 g - Sacharidy 15,6 g
- z toho cukry 9,3 g - Bílkoviny 35 g
- Sodík (sůl) 108,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sójová omáčka |
---|---|
Product name: | Shibanuma Ponzu Soy Sauce with Yuzu 150 ml |
Minimální trvanlivost:: | 30.06.2023 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.