Sempio kórejská sójová omáčka 500ml

69 Kč 60 Kč bez DPH
Položka byla vyprodána…

Minimální trvanlivost: 27.05.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Korejská sójová omáčka č. 1 již přes 70 let. Korejská sójová omáčka má přirozeně bohatou vůni. S více než 300 různými vonnými prvky vznikajícími v procesu kvašení a všech 5 vyrobených chutí, Sempio sójová omáčka jistě přidá aroma a chuť každému pokrmu, ke kterému je přidán. Používáním sójové omáčky místo obyčejné soli, můžete získat stejnou intenzitu chuti s mnohem méně sodíku, takže vaše jídlo mnohem zdravější a chutnější.

Zájimavosti: Sempio má podíl na trhu více než 61% v korejském průmyslu sojové omáčky, což z něj činí standardní značku sojové omáčky pro korejskou kuchyni. Pro přísné řízení kvality investujeme zhruba 5% ročních tržeb do výzkumu a vývoje a 20% zaměstnanců Sempia pracuje jako výzkumný pracovník. Používají se pouze pečlivě vybrané ne-GMO složky a každý výrobní proces prochází přes 110 typů testů kvality. Sojová omáčka Sempio je prvotřídní kvalitní výrobek v souladu s mezinárodními standardy včetně HACCP, KOSHER, SQF a ISO.

Složení: voda, odtučněná sója 16%, glukózo-fruktózový sirup, sůl, alkohol, pšenice, konzervační látka: benzoát sodný, kvasnicový extrakt, sladidlo: sukralóza.

Alergeny: pšenice, sója

Země původu: Jižní Korea

Objem: 500 ml

Balení: Plastová láhev

Minimální trvanlivost: viz na obalu ve tvaru rok / měsíc / den

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě.

Výživové hodnoty na 100g:

  • Energetická hodnota 238 kJ / 56 kcal
  • Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 7 g  z toho cukry 4 g
  • Bílkoviny 7 g
  • Sůl 16 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sójová omáčka
Product name: Sempio Korean Soy Sauce Dark 500ml
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: