Ottogi Jin Jjambbong instantní nudlová polévka pálivá Seafood 130g
Související produkty
Detailní popis produktu
Korejský styl instantní nudle pálivé s mořskými plody
Složení:
- Nudle (70%): pšeničná mouka, modifikovný bramborový škrob (E1420), bramborový škob, palmový olej, pšeničný lepek, sůl, stabilizátor (E412), kvasnicový extrakt, emulgovaný olej (obsahuje sóju), regulátor kyselosti (E501, E452), barvivo (E101).
- Omáčka: voda, Jjambbong kořenící pasta (3.3%) [sépie, krevety, paprika, česnek, sůl, látky zvýzrazňující chuť a vůni (E635)], kořenící pasta z mořských plodů [sépie, slávka, treska, krab, sůl, látky zvýzrazňující chuť a vůni (E635)], extrakt ze sépie, extrakt z mořské řasy prášek (mořská řasa, sůl, ústřice), extrakt ze slávky prášek, hydrolizovaný rostlinný protein (ze sóje, pšenice, kukuřice), extrakt z Halocynthia roretzi (sea pineapple), kvasnicový extrakt, extrakt ze sépie prášek, česnek, červená paprika, cibule, cukr, extrakt ze slávky, kořenící prášek z mořských plodů (sépie, kreveta, sůl), látky zvýzrazňující chuť a vůni (E631, E627), maltodextrin, barvivo (E160c), sůl
- Kořenící olej: Jjambbong kořenící olej (olej z ryžových otrub, zelená cibulka, cibule, červená paprika, sépie, rostlinný olej (řepkový olej, paprika, cibule, česnek), červený paprikový olej Sušený mix: čínské zelí, zelí, sépie, mrkev, Surimi (rybí maso, bramborový škrob, extrakt z kraba), mořská řasa, zelená cibulka, černé houby
Alergeny: pšenice, sója, mléko, korýši, ryby, měkkýši. Vyrobeno v podniku, kde se zpracovává vejce, arašídy a sezam.
Země původu: Jižní Korea
Hmotnost: 130g
Balení: Sáček
Skladování: Skladujte na suchém místě.
Výživové hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota 1620 kJ / 387 kcal
- Tuky 12,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,4 g
- Sacharidy 58,5 g z toho cukry 4,6 g
- Bílkoviny 10 g
- Sůl 1,42 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny celé Asie |
---|---|
Product name: | Ottogi Jin Jjambbong instant noodle soup spicy Seafood 130g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení