Lee Kum Kee chilli omáčka z bobů Toban Djan (Doubanjiang) 368 g
Související produkty

Minimální trvanlivost: 09.03.2024

Minimální trvanlivost: 27.04.2025

Minimální trvanlivost: 10.02.2025

Minimální trvanlivost: 12.09.2025

Minimální trvanlivost: 08.02.2026

Minimální trvanlivost: 20.10.2024

Minimální trvanlivost: 22.02.2024

Minimální trvanlivost: 15.05.2025

Minimální trvanlivost: 10.11.2025

Minimální trvanlivost: 19.09.2024

Minimální trvanlivost: 07.06.2025

Minimální trvanlivost: 20.07.2024

Minimální trvanlivost: 10.04.2024

Minimální trvanlivost: 27.03.2024

Minimální trvanlivost: 20.12.2024
Detailní popis produktu
Tato omáčka je vyrobená ze speciální směsi chilli papriček a fermentovaných bobů. 300 g kuřecího masa nakrájeného na kousky marinujte asi 15 minut v této chilli omáčce z bobů. V hlubší pánvi rozpalte trochu oleje a zpěňte na něm asi dva strožky česneku pokrájený na plátky, přidejte marinované kousky masa a opékejte do zlatova. Potom přidejte asi 2 červené papriky nakrájené na kousky a opět opékejte. Na talíři pak jídlo ozdobte pokrájenou jarní cibulkou.
Složení: solené chilli papričky 48% (chilli papričky, sůl), voda, fermentovaná sojová pasta (voda, sůl, sójové boby, pšeničná mouka), fermentované boby obecné 9% (boby obecné 50%, voda, sůl, pšeničná mouka), cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, mletá chilli papika 1%, sušený česnek 1%, sójový olej, kyselina (kyselina mléčná), látky zvýrazňující chuť a vůni (inosinát disodný, guanylát disodný)
Země původu: Hongkong
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici.
Balení: Skleněná nádoba
Hmotnost: 368 g
Výživové hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota 384 / 92 kcal
- Tuky 2,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
- Sacharidy 11 g - z toho cukry 8,1 g
- Bílkoviny 3,2 g
- Sůl 11,3 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny celé Asie |
---|---|
Product name: | Lee Kum Kee Chilli Bean Sauce 368g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.