Akafuji Koshihikari japonská rýže 2kg
Související produkty

Minimální trvanlivost: 31.01.2025

Minimální trvanlivost: 18.10.2024

Minimální trvanlivost: 28.05.2024

Minimální trvanlivost: 24.02.2023

Minimální trvanlivost: 03.05.2023

Minimální trvanlivost: 30.11.2023

Minimální trvanlivost: 25.09.2023

Minimální trvanlivost: 28.09.2023

Minimální trvanlivost: 10.05.2024

Minimální trvanlivost: 31.05.2024
Detailní popis produktu
Koshihikari rýže je krátkozrnná rýže Japonica, jedna z nejoblíbenějších a nejznámějších v Japonsku a to hlavně pro svůj krásný, jasný „hikari“ vzhled. Právě tato rýže koshihikari se pěstuje v oblasti Ibaraki v severním Japonsku bez pesticidů. Rýže se stejně dobře hodí k japonské tak i k západní kuchyni. Lze si ji vychutnat jak horkou, tak i při pokojové teplotě, protože její zrna drží velmi dobře pohromadě a neztvrdnou ani po vychlazení.
Příprava: Rýži několikrát propláchneme a poté scedíme. Na 1 díl suché rýže použijeme 1,2 objemu vody. Vaříme cca 20 minut při mírné teplotě. Po uvaření udržujte 10 minut v teple, poté dobře provzdušněte jemným promícháním rýže a můžete podávat.
Složení: rýže 100%
Nutriční hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota 155 kj/kcal
- Tuky 0,5 g
- Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 39 g
- Sacharidy - z toho cukry 0 g
- Bílkoviny 0 g
- Sodík 0
- Cholesterol 0
- Vláknina 1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sushi rýže |
---|---|
Product name: | Akafuji Japanese Koshihikari Sushi Rice @kg |
Minimální trvanlivost:: | 17.01.2024 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.