Akafuji Akitakomachi japonská rýže 2kg
Související produkty

Minimální trvanlivost: 31.03.2023


Minimální trvanlivost: 21.02.2023

Minimální trvanlivost: 18.01.2024

Minimální trvanlivost: 22.11.2022

Minimální trvanlivost: 24.02.2023

Minimální trvanlivost: 01.01.2023

Minimální trvanlivost: 30.09.2022

Minimální trvanlivost: 01.10.2022

Minimální trvanlivost: 25.02.2023

Minimální trvanlivost: 28.09.2022

Minimální trvanlivost: 09.12.2022

Minimální trvanlivost: 31.05.2023
Detailní popis produktu
Tato prémiová japonská krátkozrnná rýže vypěstovaná v prefektuře Akita má kyprý, lepkavý tvar, texturu a přirozenou sladkost, která si po uvaření zachová, takže je ideální pro tvarování do sushi a onigiri. Rýže se stejně dobře hodí k japonské tak i k západní kuchyni. Lze si ji vychutnat jak horkou, tak i při pokojové teplotě, protože její zrna drží velmi dobře pohromadě a neztvrdnou ani po vychlazení.
Příprava: Rýži několikrát propláchneme a poté scedíme. Na 1 díl suché rýže použijeme 1,2 objemu vody. Vaříme cca 20 minut při mírné teplotě. Po uvaření udržujte 10 minut v teple, poté dobře provzdušněte jemným promícháním rýže a můžete podávat.
Složení: rýže 100%
Nutriční hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota 155 kj/kcal
- Tuky 0,5 g
- Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 39 g
- Sacharidy - z toho cukry 0 g
- Bílkoviny 0 g
- Sodík 0
- Cholesterol 0
- Vláknina 1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sushi rýže |
---|---|
Product name: | Akafuji Japanese Koshihikari Sushi Rice @kg |
Minimální trvanlivost:: | |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.