Oyakata instantní nudlová polévka se sójovou omáčkou 83g
Související produkty
Minimální trvanlivost: 19.06.2024
Minimální trvanlivost: 31.03.2024
Minimální trvanlivost: 31.03.2024
Minimální trvanlivost: 31.03.2024
Minimální trvanlivost: 30.04.2024
Minimální trvanlivost: 21.12.2024
Minimální trvanlivost: 10.02.2025
Minimální trvanlivost: 30.09.2024
Minimální trvanlivost: 31.08.2024
Minimální trvanlivost: 30.09.2024
Minimální trvanlivost: 30.06.2024
Detailní popis produktu
Tyto japonské instantní nudle se sójovou příchutí je nádherně chutné jídlo. S těmito nudlemi si představujete skutečnou japonskou chuť. Instantní Miso nudle jsou připraveny do 3 minut, ideální pro okamžiky, kdy máte omezený čas nebo když máte chuť na nudle. Popis produktu Instantní nudle se sójovou omáčkou.
Složení:
- Instantní nudle 82,6%: pšeničná mouka, palmový olej, modifikovaný škrob, sůl, kypřící činidla (uhličitany sodné, uhličitany draselné).
- Koření 15,2%: prášek ze sójové omáčky 32% (sójové boby, pšenice, maltodextrin, sůl, prášek z kuřecího extraktu, prášek z vepřového extraktu, cukr, zvýrazňovače chuti: E621, E635; česnekový prášek, cibulový prášek, barva: E150c;, pepř, kvasnicový extrakt, kuřecí tuky, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, olejový sáček 2,2%: kuřecí tuk, antioxidant: výtažky z rozmarýnu.
Alergeny: pšenice (lepek), sója.
Země původu: Polsko.
Hmostnost: 83g.
Nutriční hodnoty na 100g:
- Energie 367 kJ / Energie 88 kcal
- Tuk 4,2 g
- Sacharidy 10,3 g
- Proteiny 2,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Instantní nudle |
---|---|
Product name: | Oyakata Instant Noodles soy sauce 89 g |
Minimální trvanlivost: 05.04.2024
Minimální trvanlivost: 14.04.2024
Minimální trvanlivost: 15.11.2023
Minimální trvanlivost: 15.03.2024
Minimální trvanlivost: 24.09.2024
Minimální trvanlivost: 09.08.2024
Minimální trvanlivost: 24.09.2024
Minimální trvanlivost: 15.10.2024
Minimální trvanlivost: 01.08.2024
Minimální trvanlivost: 25.06.2024
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.